2018-05-17 22:37

2018-05-17 22:37

Hertzöga missade straff och tappade poäng

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Hertzöga fick med sig en poäng borta mot Scandinavian Örebro, men det kunde lika gärna ha vart alla tre.

Värmlänningarna tog ledningen efter 20 minuter genom Robert Nordlund på frispark. Efter det hade man koll på matchen och dikterade tempot ända fram till den 82:a minuten då man fick straff. Mohammed Qassem missade dock straffen, och i kontringen efter fick Örebro i stället straff, och gjorde då 1–1, det som också blev slutresultatet.

– Vi har bara oss själv att skylla, denna match skulle vi ha vunnit, säger tränaren Dave Mosson.

Mål, Hertzöga: Robert Nordlund.

Värmlänningarna tog ledningen efter 20 minuter genom Robert Nordlund på frispark. Efter det hade man koll på matchen och dikterade tempot ända fram till den 82:a minuten då man fick straff. Mohammed Qassem missade dock straffen, och i kontringen efter fick Örebro i stället straff, och gjorde då 1–1, det som också blev slutresultatet.

– Vi har bara oss själv att skylla, denna match skulle vi ha vunnit, säger tränaren Dave Mosson.

Mål, Hertzöga: Robert Nordlund.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.