2017-12-18 14:59

2017-12-18 14:59

Mastersbrons till Bernholm

JUDO: Imponerade stort i årsavslutningen

Framgångarna fortsätter för Anna Bernholm, med rötterna i Värmland.

I helgen vann Bernholm bronsmatchen i -70 kilo när de högst rankade möttes på Masters. Anna Bernholm, som började med judo under sin uppväxt i Molkom, har haft ett lysande sportår. För två månader sedan vann hon en Grand Slam – som fjärde svensk genom tiderna. Hon har också vunnit silver i judons variant på Champions League.

I bronsmatchen på Masters mötte Bernholm Aleksandra Samardzic, Bosnien Hercegovina. Samardzic är elva på världsrankningen och Bernholm har mött henne tre gånger i år med tre segrar som resultat. Det blev seger igen.

Anna Bernholm avslutar året som världssexa och kan se fram emot ett spännande OS-kval som inleds i början av nästa år.

I helgen vann Bernholm bronsmatchen i -70 kilo när de högst rankade möttes på Masters. Anna Bernholm, som började med judo under sin uppväxt i Molkom, har haft ett lysande sportår. För två månader sedan vann hon en Grand Slam – som fjärde svensk genom tiderna. Hon har också vunnit silver i judons variant på Champions League.

I bronsmatchen på Masters mötte Bernholm Aleksandra Samardzic, Bosnien Hercegovina. Samardzic är elva på världsrankningen och Bernholm har mött henne tre gånger i år med tre segrar som resultat. Det blev seger igen.

Anna Bernholm avslutar året som världssexa och kan se fram emot ett spännande OS-kval som inleds i början av nästa år.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.