2017-12-07 21:31

2017-12-07 21:31

Två från Karlskoga till USA

AMERIKANSK FOTBOLL

Två spelare från Karlskoga får spela match i USA.

Den 7–13 januari åker ett nordiskt U19-lag i amerikansk fotboll för första gången till Dallas, USA, för träningsläger och match mot USA:s U19-lag. Matchen spelas den 12 januari på Dallas Cowboys hemmaarena A&TT Stadium, med plats för 100 000 åskådare.

Sverige bidrar med elva spelare, tre coacher och en överledare till det nordiska laget som går under benämningen Team Nordic. Två av spelarna, Jonathan Gustafsson och Oskar Andersson, kommer från Karlskoga Wolves.

Den 7–13 januari åker ett nordiskt U19-lag i amerikansk fotboll för första gången till Dallas, USA, för träningsläger och match mot USA:s U19-lag. Matchen spelas den 12 januari på Dallas Cowboys hemmaarena A&TT Stadium, med plats för 100 000 åskådare.

Sverige bidrar med elva spelare, tre coacher och en överledare till det nordiska laget som går under benämningen Team Nordic. Två av spelarna, Jonathan Gustafsson och Oskar Andersson, kommer från Karlskoga Wolves.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.