2017-12-06 22:08

2017-12-06 22:08

Eriksson Ek uppflyttad från AHL

ISHOCKEY

Minnesota Wild kallar upp förre Färjestadsspelaren Joel Eriksson Ek till NHL-laget igen, detta efter en bra period i AHL med Iowa Wild.

20-åringen har på sina sju matcher med Iowa stått för lika många poäng. Detta gör nu alltså att han återigen får chansen att spela i NHL där han inledde säsongen.

Totalt sett har värmlänningen stått för tio poäng på sina 35 matcher för klubben. Förhoppningen är att Eriksson Ek ska kunna hjälpa laget att lyfta från sin nuvarande tiondeplats i western conference.

20-åringen har på sina sju matcher med Iowa stått för lika många poäng. Detta gör nu alltså att han återigen får chansen att spela i NHL där han inledde säsongen.

Totalt sett har värmlänningen stått för tio poäng på sina 35 matcher för klubben. Förhoppningen är att Eriksson Ek ska kunna hjälpa laget att lyfta från sin nuvarande tiondeplats i western conference.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.