2016-10-02 20:54

2016-10-02 20:54

Lag Sigfridsson ut i kvarten

CURLING

Skippern Cissi Östlund från Karlstad åkte med lag Sigfridsson ut i kvartsfinalen av Stockholm Ladies.

Efter tre segrar på de fyra gruppmatcherna ställdes svenskorna mot lag Kim i slutspelets första omgång. När sex rundor var spelade ledde lag Sigfridsson med 3–1, men koreanskorna stod för en imponerande vändning och avancerade efter slutresultatet 6–3.

Svenska lag Hasselborg vann turneringen efter 6–2 i finalen mot lag Fleming, Skottland.

Efter tre segrar på de fyra gruppmatcherna ställdes svenskorna mot lag Kim i slutspelets första omgång. När sex rundor var spelade ledde lag Sigfridsson med 3–1, men koreanskorna stod för en imponerande vändning och avancerade efter slutresultatet 6–3.

Svenska lag Hasselborg vann turneringen efter 6–2 i finalen mot lag Fleming, Skottland.