2016-09-29 18:52

2016-09-29 18:52

Sebastian ny fystränare

AMERIKANSK FOTBOLL

Efter att inlett sin karriär i Carlstad Crusaders ungdomslag, via a-laget, landslaget, världslaget och NFL är Sebastian Johansson tillbaka i Crusaders. Johansson kommer att bli klubbens nye fystränare.

De senaste fem åren har han huserat i Marshall Universitys collegelag där han också utbildat sig inom fysträning.

Efter en lyckad collegekarriär fick han under våren möjligheten att träna med NFL-laget San Diego Chargers, som signade honom efter draften. Dessvärre lyckades han inte ta en plats i laget och återvände då till Sverige.

– Det är riktigt kul att vara tillbaka i föreningen där allt startade. Jag har haft en fantastisk resa och det finns inget bättre än att kunna ge tillbaka till föreningen. Jag är riktigt taggad och denna försäsong kommer att präglas av hårt arbete och viljan att bli bättre, säger Sebastian till Crusaders hemsida.

 

De senaste fem åren har han huserat i Marshall Universitys collegelag där han också utbildat sig inom fysträning.

Efter en lyckad collegekarriär fick han under våren möjligheten att träna med NFL-laget San Diego Chargers, som signade honom efter draften. Dessvärre lyckades han inte ta en plats i laget och återvände då till Sverige.

– Det är riktigt kul att vara tillbaka i föreningen där allt startade. Jag har haft en fantastisk resa och det finns inget bättre än att kunna ge tillbaka till föreningen. Jag är riktigt taggad och denna försäsong kommer att präglas av hårt arbete och viljan att bli bättre, säger Sebastian till Crusaders hemsida.