2016-09-19 17:04

2016-09-19 17:04

Edin nådde semifinalen

CURLING

Lag niklas Edin från Karlstad nådde semifinalen i Shorty Jenkins Classic i Cornwall, Ontario.

Edins lag besegrade Team Gunnlaugson i kvartsfinalen med 8-4. I semifinalen blev det emellertid stopp mot topprankade kanadensiska teamet Kevin Koe, som vann med 6-2. Koes lag vann sedan hela tävlingen efter finalseger, 9-3, mot Team Gushue.

Niklas Edin och hans lagmedlemmar var nöjda med sitt spel under turneringen.

Edins lag besegrade Team Gunnlaugson i kvartsfinalen med 8-4. I semifinalen blev det emellertid stopp mot topprankade kanadensiska teamet Kevin Koe, som vann med 6-2. Koes lag vann sedan hela tävlingen efter finalseger, 9-3, mot Team Gushue.

Niklas Edin och hans lagmedlemmar var nöjda med sitt spel under turneringen.