2016-08-10 16:59

2016-08-10 16:59

Hedlund i topp

SKYTTE

Allround skytten Lars Hedlund från Edsbjörke var ensam om att skjuta fullt i ställningsklassen när Arvika skyttegille arrangerade den fjärde korthållsfältskytteserien.

Hedlunds maximala 36 träffar innebar avancemang i den totala resultatlistan och han leder nu med sina 107 träffar i ställningsserien. Tvåa ligger Johan Gustavsson från Karlstad-Ulvsby 102 och Simon Ness, Arvika ligger trea med 95. I liggande/rem-klassen och liggande/kudd-klassen leder Simon Heder, Karlstad-Ulvsby och Tobias Ness, Arvika då båda har totalt 108.

I kikarklassen leder Håkan Eriksson från Nedre Ullerud med 56 träffar. Den femte och sista serien arrangeras i Eda den 17 september.

Hedlunds maximala 36 träffar innebar avancemang i den totala resultatlistan och han leder nu med sina 107 träffar i ställningsserien. Tvåa ligger Johan Gustavsson från Karlstad-Ulvsby 102 och Simon Ness, Arvika ligger trea med 95. I liggande/rem-klassen och liggande/kudd-klassen leder Simon Heder, Karlstad-Ulvsby och Tobias Ness, Arvika då båda har totalt 108.

I kikarklassen leder Håkan Eriksson från Nedre Ullerud med 56 träffar. Den femte och sista serien arrangeras i Eda den 17 september.

  • Anna Nilsson