2016-08-01 23:29

2016-08-01 23:29

Svärd förlänger med Hellton

HANDBOLL

I dag blev det klart att Madelene Svärd förlänger sitt kontrakt med Karlstadsklubben IF Hellton. Det nya kontraktet skrevs för ett år.

Förra året användes Svärd främst som en defensiv kugge men i år är tanken att hon ska ges mer offensiva uppgifter.

– Madelene är en utpräglad lagspelare som sätter lagets behov före sina egna. Med sin mångåriga erfarenhet från både Allsvenskan och Elitserien blir Madelene en viktig kugge i årets upplaga av IF Hellton i högsta serien, säger Helltons sportchef Per Söderberg, i ett pressmeddelande.

Förra året användes Svärd främst som en defensiv kugge men i år är tanken att hon ska ges mer offensiva uppgifter.

– Madelene är en utpräglad lagspelare som sätter lagets behov före sina egna. Med sin mångåriga erfarenhet från både Allsvenskan och Elitserien blir Madelene en viktig kugge i årets upplaga av IF Hellton i högsta serien, säger Helltons sportchef Per Söderberg, i ett pressmeddelande.