2016-08-01 18:19

2016-08-01 18:19

Flognfeldt i veteran-NM i Sunne

CYKEL

Till helgen arrangerar Skoghalls CK Hammarö Nordiska mästerskapen i cykel för veteraner.

Tävlingen är förlagd till Sunne – precis som Fryksdalen 3-dagars, som även den gick i Hammaröklubbens regi.

Under lördagen avgörs tempoloppet och efterföljande dag är linjelopp.

En av medlemmarna i den svenska veterantruppen är Åmotforsbon Thommy Flognfeldt, som tävlar för just arrangörsklubben. Värmlänningen tävlar i H55-klassen och kommer att ställa upp i båda disciplinerna.

– Jag hoppas på att ta en medalj i alla fall, säger han till Arvika Nyheter.

 

Tävlingen är förlagd till Sunne – precis som Fryksdalen 3-dagars, som även den gick i Hammaröklubbens regi.

Under lördagen avgörs tempoloppet och efterföljande dag är linjelopp.

En av medlemmarna i den svenska veterantruppen är Åmotforsbon Thommy Flognfeldt, som tävlar för just arrangörsklubben. Värmlänningen tävlar i H55-klassen och kommer att ställa upp i båda disciplinerna.

– Jag hoppas på att ta en medalj i alla fall, säger han till Arvika Nyheter.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.