2016-07-31 16:56

2016-07-31 16:56

Bra VM av Wikberg

KANOT

Moa Wikberg från Karlstads paddlarklubb stod för bra prestationer på de VM-distanser hon deltog i under söndagen. Dagen inleddes med en B-final, efter att ha missat A-final med en knapp tiondel, på K1 200 meter där det slutligen blev en andraplats.

Nästa distans för Wikbergs del var K1 500 meter. Där blev det en sjätteplats för värmländskan, 2,7 sekunder efter guldmedaljörskan Dora Lucz från Ungern.

De övriga pallplaceringarna togs av Hermine Peters från Belgien och Vitrysslands Aleksandra Grishina.

Nästa distans för Wikbergs del var K1 500 meter. Där blev det en sjätteplats för värmländskan, 2,7 sekunder efter guldmedaljörskan Dora Lucz från Ungern.

De övriga pallplaceringarna togs av Hermine Peters från Belgien och Vitrysslands Aleksandra Grishina.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.