2016-07-18 17:03

2016-07-18 17:03

Värmland bäst i Dalarna

MULTISPORT

Flera värmländska lag skördade framgångar under Sportkullan i Älvdalen.

Efter fyra och en halv timmes löpning, cykling, paddling och navigering var lag KMTI, bestående av Sofie Gustavsson, Linn Nilsson och Elin Lundgren, först i mål. Tävlingen skedde dock inte helt utan missöden för Karlstadstjejerna.

– Vi var tvungna att simma med cyklarna över en älv, det väntade vi oss inte riktigt, säger Elin Lundgren.

Lag LekTyr från Karlstad kom på andra plats.

Efter fyra och en halv timmes löpning, cykling, paddling och navigering var lag KMTI, bestående av Sofie Gustavsson, Linn Nilsson och Elin Lundgren, först i mål. Tävlingen skedde dock inte helt utan missöden för Karlstadstjejerna.

– Vi var tvungna att simma med cyklarna över en älv, det väntade vi oss inte riktigt, säger Elin Lundgren.

Lag LekTyr från Karlstad kom på andra plats.