2016-07-02 13:19

2016-07-02 13:19

Oavgjort i halvtid för Crusaders

KARLSTAD

Genom att ha gått obesegrade som serieledare fick Carlstad Crusaders hemmafördel på Tingvalla IP i SM-semifinalen mot Tyresö Royal Crowns. Efter en händelserik avslutning på den första halvleken är ställningen 7–7.

Efter en relativt avslagen första kvart kom matchens första poäng i 20:e minuten i Stockholmslagets favör.

Detta genom ett fint förarbete av den före detta Karlstadsspelaren Fredrik Isaksson som fångade en lång passning och avancerade sedan ytterligare efter mottagningen. Gästernas ledning kom strax därpå efter en välplacerad passning i målområdets vänstra kant.

Detta gav energi i Crusaderslägret där springspelet med running backen Brett Koepp och QB:n Philip Juhlin kontinuerligt forcerade korsriddarna framåt.

Koepp, som gör sin sista match efter fyra säsonger i Carlstad, fick stående ovationer inför matchen. Amerikanen hittade ingen touchdown i den första halvleken, men var tillräckligt distraherande så att Philip Juhlin enkelt kunde lägga en passning över den offensiva linjen till Josh Hartigan för sex poäng tre yards utanför end zone. Detta med 1.25 kvar av första halvlek.

7–7 efter två kvartar, och semifinalen är vidöppen inför andra.

Erik Högberg

 

 

Efter en relativt avslagen första kvart kom matchens första poäng i 20:e minuten i Stockholmslagets favör.

Detta genom ett fint förarbete av den före detta Karlstadsspelaren Fredrik Isaksson som fångade en lång passning och avancerade sedan ytterligare efter mottagningen. Gästernas ledning kom strax därpå efter en välplacerad passning i målområdets vänstra kant.

Detta gav energi i Crusaderslägret där springspelet med running backen Brett Koepp och QB:n Philip Juhlin kontinuerligt forcerade korsriddarna framåt.

Koepp, som gör sin sista match efter fyra säsonger i Carlstad, fick stående ovationer inför matchen. Amerikanen hittade ingen touchdown i den första halvleken, men var tillräckligt distraherande så att Philip Juhlin enkelt kunde lägga en passning över den offensiva linjen till Josh Hartigan för sex poäng tre yards utanför end zone. Detta med 1.25 kvar av första halvlek.

7–7 efter två kvartar, och semifinalen är vidöppen inför andra.

Erik Högberg