2016-05-25 06:00

2016-05-25 06:00

Dags för Valmetrundan

CYKEL

Kommande helg körs sjätte upplagan av motionscykelloppet Valmetrundan, med start klockan 09 både lördag och söndag. På lördag avverkas nio respektive 15 mil landsväg och på söndag fyra och en halv mil mountainbike.

– Vi hoppas på runt 700 deltagare, säger Krister Lergård i Skoghalls CK.

15 cyklister från Värmlands Team Rynkeby deltar. Organisationen är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar till Paris.

Start och mål är förlagt till Valmets fabriksområde i Karlstad.

– Vi hoppas på runt 700 deltagare, säger Krister Lergård i Skoghalls CK.

15 cyklister från Värmlands Team Rynkeby deltar. Organisationen är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar till Paris.

Start och mål är förlagt till Valmets fabriksområde i Karlstad.