2016-05-24 14:16

2016-05-24 14:16

Karlstad i topp i golf-Sverige

GOLF

Karlstad är en av Sveriges fyra bästa golfstäder.

Svensk golf anordnar en omröstning om Sveriges bästa golfstad. Karlstad avancerade ända till semifinalen och ställdes där mot Halmstad. Till slut blev det 1274-1081 i segersiffror för Halmstad. Det betyder att hallänningarna tog 54 procent av rösterna och nådde finalen.

Karlstad vann över Örebro i åttondelsfinalen och över Linköping i kvarten.

 

 

 

Svensk golf anordnar en omröstning om Sveriges bästa golfstad. Karlstad avancerade ända till semifinalen och ställdes där mot Halmstad. Till slut blev det 1274-1081 i segersiffror för Halmstad. Det betyder att hallänningarna tog 54 procent av rösterna och nådde finalen.

Karlstad vann över Örebro i åttondelsfinalen och över Linköping i kvarten.

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.