2016-05-19 23:13

2016-05-19 23:16

Vårruset 2016

LÖPNING

Vårruset besökte Karlstad under torsdagskvällen. Loppet som äger rum i 17 städer genom hela Sverige lyckades locka 8 000 löpsugna motionärer till startlinjen vid Sundsta.

Karlstad är den stad efter storstäderna Stockholm och Göteborg som drar flest deltagare. IF Göta som arrangerar den fem kilometer långa tävlingen gjorde det för 15:e året i rad. Startskottet går vid Sundsta och sen springer tjejerna förbi Sandgrundsudden, Karlstad CCC och Gubbholmen innan de åter svänger in på Sundsta för målgång.

Många anmäler sig i lag om tre eller fler, vilket bidrar till en god feststämning och att tävlingen är så lyckad år efter år. Underhållningen och uppvärmningen stod Blossom från musikgruppen Afrodite för detta år.

Karlstad är den stad efter storstäderna Stockholm och Göteborg som drar flest deltagare. IF Göta som arrangerar den fem kilometer långa tävlingen gjorde det för 15:e året i rad. Startskottet går vid Sundsta och sen springer tjejerna förbi Sandgrundsudden, Karlstad CCC och Gubbholmen innan de åter svänger in på Sundsta för målgång.

Många anmäler sig i lag om tre eller fler, vilket bidrar till en god feststämning och att tävlingen är så lyckad år efter år. Underhållningen och uppvärmningen stod Blossom från musikgruppen Afrodite för detta år.

  • Julius Thornquist