2016-05-12 11:32

2016-05-12 11:32

Ny boss i blågult

AMERIKANSK FOTBOLL

Landslaget i amerikansk fotboll får en ny förbundskapten.

Han heter Andreas Ehrenreich och kommer närmast från rollen som headcoach i Tyresö Royal Crowns.

– Andreas tillför både nationell som internationell erfarenhet, en perfekt man för jobbet, säger Fredrik Haraldsson, generalsekreterare i förbundet.

Ehrenreichs första uppgift blir att ta Sverige tillbaka till en topp tre-position i Europa (landslagets rankas i dag som femma). På sikt blir målet ett nytt EM-guld, något blågult inte vunnit sedan 2005.

 

Han heter Andreas Ehrenreich och kommer närmast från rollen som headcoach i Tyresö Royal Crowns.

– Andreas tillför både nationell som internationell erfarenhet, en perfekt man för jobbet, säger Fredrik Haraldsson, generalsekreterare i förbundet.

Ehrenreichs första uppgift blir att ta Sverige tillbaka till en topp tre-position i Europa (landslagets rankas i dag som femma). På sikt blir målet ett nytt EM-guld, något blågult inte vunnit sedan 2005.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.