2016-05-11 12:35

2016-05-11 12:35

Palmgren trea i Polen

SKYTTE

Från ett lag-SM guld till en bronsplats i Ustka i Polen.

Pistolskytten Magnus Palmgren från Karlstad och Kungliga Wermlands regemente visade fortsatt prima form genom att panga hem en bronsplats

i seniorklassen i den internationella tävlingen i Ustka. Det handlade om olympiagrenen luftpistol på tio meters avstånd.

Palmgren kvalade in med 566 poäng, vilket var gränsen för finalplats den här gången. Han klättrade fram till en femteplats efter tre finalskott, och presterade sedan en av hans bättre finaler i karriären vilket förde upp honom till en bronsplats.

I damjuniorernas sportpistol erövrade lillasyster Sara en femteplars.

Bosse Wiqvist

Pistolskytten Magnus Palmgren från Karlstad och Kungliga Wermlands regemente visade fortsatt prima form genom att panga hem en bronsplats

i seniorklassen i den internationella tävlingen i Ustka. Det handlade om olympiagrenen luftpistol på tio meters avstånd.

Palmgren kvalade in med 566 poäng, vilket var gränsen för finalplats den här gången. Han klättrade fram till en femteplats efter tre finalskott, och presterade sedan en av hans bättre finaler i karriären vilket förde upp honom till en bronsplats.

I damjuniorernas sportpistol erövrade lillasyster Sara en femteplars.

Bosse Wiqvist

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.