2016-05-06 06:00

2016-05-06 06:00

"En enda dam fick inbjudan"

BANDY

Sätter morgonkaffet i vrångstrupen när jag läser i NWT om att Boltics damer inte fått Inbjudan till föreningens 70-årsjubileum på Stadshotellet i Karlstad.

En av de ansvariga i festkommittén påstår sig ”ställa sig helt frågande till detta och bli väldigt ledsen när han konfronteras med detta” och säger att det inte stämmer. Han påstår att de har skickat ut Inbjudan till några i damernas guldgäng (nio finaler varav sex SM-guld) då även med uppdraget att sprida den till sina före detta lagkamrater.

Denna Inbjudan har gått ut till en av oss i stommen av laget på 80-talet (varav de allra flesta fortfarande bor kvar i Karlstad och umgås regelbundet, flera av oss går på A-lagets matcher på Tingvalla). Det står ingenting i denna Inbjudan (jag har fått ta del av den i efterhand) om att den ska spridas till före detta lagkamrater (ett mycket ojuste uttalande mot den enda av oss som faktiskt fått inbjudan).

Det är bara att konstatera att detta har skötts lika illa som det mesta i denna förening de senaste 15 åren.

Vi i damlaget har egna jubileum och fester där vi bjuder in alla spelare och ledare som var med under vår framgångstid på 80-talet.

Anna Wall Rudin

Lagkapten i Boltics damlag 1982-1990

En av de ansvariga i festkommittén påstår sig ”ställa sig helt frågande till detta och bli väldigt ledsen när han konfronteras med detta” och säger att det inte stämmer. Han påstår att de har skickat ut Inbjudan till några i damernas guldgäng (nio finaler varav sex SM-guld) då även med uppdraget att sprida den till sina före detta lagkamrater.

Denna Inbjudan har gått ut till en av oss i stommen av laget på 80-talet (varav de allra flesta fortfarande bor kvar i Karlstad och umgås regelbundet, flera av oss går på A-lagets matcher på Tingvalla). Det står ingenting i denna Inbjudan (jag har fått ta del av den i efterhand) om att den ska spridas till före detta lagkamrater (ett mycket ojuste uttalande mot den enda av oss som faktiskt fått inbjudan).

Det är bara att konstatera att detta har skötts lika illa som det mesta i denna förening de senaste 15 åren.

Vi i damlaget har egna jubileum och fester där vi bjuder in alla spelare och ledare som var med under vår framgångstid på 80-talet.

Anna Wall Rudin

Lagkapten i Boltics damlag 1982-1990