2016-04-30 15:20

2016-04-30 17:04

Natholmen vann även tempoloppet

CYKEL: Fortsatt tungt för värmlänningarna i Fryksdalen tredagars

Thrude Natholmen vann prologen i Fryksdalen tredagars och under lördag förmiddag segrade Sandefjordscyklisten igen. Norskan vann det 30 kilometer långa tempoloppet på tiden 43.53,1 i damernas elitklass.

Tvåa i dameliten blev Moa Johansson, följt av Hanna Johansson. Av de 13 tävlande representerar ingen en värmländsk klubb.

I herrarnas dito segrade Joakim Åleheim, Cykelogen CK, på tiden 36.49. Staffan Arvidsson, Stockholm CK, knep andraplatsen och Erik From, Gimonäs CK, kom trea.

Bästa värmlänning i herrarnas elitklass blev Ulf Bäcker i och med sin 18:e plats. Bäcker är bror till den förre FBK-spelaren Pär Bäcker, bägge tävlar Grumsklubben Skruvstad. Bäcker var 3.17,2 bakom vinnaren Åleheim.

Under lördags eftermiddagen avgörs Grand Prix, som är en slags intervalltävling med spurtpriser.

Tävlingen summeras under söndagen med linjeloppet.

Tvåa i dameliten blev Moa Johansson, följt av Hanna Johansson. Av de 13 tävlande representerar ingen en värmländsk klubb.

I herrarnas dito segrade Joakim Åleheim, Cykelogen CK, på tiden 36.49. Staffan Arvidsson, Stockholm CK, knep andraplatsen och Erik From, Gimonäs CK, kom trea.

Bästa värmlänning i herrarnas elitklass blev Ulf Bäcker i och med sin 18:e plats. Bäcker är bror till den förre FBK-spelaren Pär Bäcker, bägge tävlar Grumsklubben Skruvstad. Bäcker var 3.17,2 bakom vinnaren Åleheim.

Under lördags eftermiddagen avgörs Grand Prix, som är en slags intervalltävling med spurtpriser.

Tävlingen summeras under söndagen med linjeloppet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.