2016-04-29 22:40

2016-04-29 22:40

Vinst för lag Edin

CURLING

Lag Edin som inledde onsdagen med att förlora mot skotska lag Mouat fick revansch i onsdagens andra match.

Svenskarna mötte då lag Gushue i en match de vann med 4–3. Nästa match spelas under fredag kväll svensk tid mot kanadensarna ledda av Reid Carruthers och blir direkt avgörande för om lag Edin avancerar till slutspelet.

Svenskarna mötte då lag Gushue i en match de vann med 4–3. Nästa match spelas under fredag kväll svensk tid mot kanadensarna ledda av Reid Carruthers och blir direkt avgörande för om lag Edin avancerar till slutspelet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.