2016-04-23 16:31

2016-04-23 18:00

Seniorguld till Sverige

CURLING: VM I Karlstad

Det blev medalj av ädlaste valör för de svenska seniorerna Mats Wrana, Mikael Hasselborg, Anders Eriksson, Gerry Wahlin och Lars Lindgren. I finalen besegrades Kanada med 7–4 efter en jämn batalj som Sverige ändå hade kommandot över.

För de svenska damerna blev det en bronspeng. Laget med Gunilla Arfwidsson Edlund, Eva Olofsson, Karin Österberg, Anta Hedström och Haide Stensson övertygade när de besegrade England med 10–5 i matchen om tredjepriset.

För de svenska damerna blev det en bronspeng. Laget med Gunilla Arfwidsson Edlund, Eva Olofsson, Karin Österberg, Anta Hedström och Haide Stensson övertygade när de besegrade England med 10–5 i matchen om tredjepriset.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.