2016-04-22 13:00

2016-04-22 13:00

Lesjöfors och Säffle i topp

SKYTTE

Årets första värmländska kpistfältserietävling har arrangerats av Säffle skytteförening.

Allra bäst gick det för hemmaskytten Håkan Johansson med 60 träffar i seniorklassen. Strax efter kom klubbkamraten Conny Torp med 59.

I veteranklassen vann rutinerade Bertil Nilsson från Bogen med 57 träffar och andraplatsen tog Kjell Strömberg från Degerfors med 56.

I det liggande skyttet blev det en kamp mellan makarna Inger och Kjell Nilsson från Lesjöfors. Inger vann efter kanonskytte med 60 träffar fick Kjell se sig besegrad efter att ha stannat på totalt 45.

Allra bäst gick det för hemmaskytten Håkan Johansson med 60 träffar i seniorklassen. Strax efter kom klubbkamraten Conny Torp med 59.

I veteranklassen vann rutinerade Bertil Nilsson från Bogen med 57 träffar och andraplatsen tog Kjell Strömberg från Degerfors med 56.

I det liggande skyttet blev det en kamp mellan makarna Inger och Kjell Nilsson från Lesjöfors. Inger vann efter kanonskytte med 60 träffar fick Kjell se sig besegrad efter att ha stannat på totalt 45.

  • Anna Nilsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.