2016-04-17 17:01

2016-04-17 17:01

Framgångsrikt SM för KJK

JUDO

Karlstad judoklubb hade stora framgångar på SM i Stockholm under helgen.

– Vi gjorde väldigt bra ifrån oss på SM och lyckades ta tre medaljer, två brons och ett silver och slutade på en nionde plats i medaljligan så det var jätteroligt, säger Karlstadstränaren Per Hyytiäinen.

Victor Skoglund som tidigare under säsongen tog medalj på junior-SM mäktade med att knipa en bronsmedalj även på seniormästerskapet i 66-kilosklassen. Viktor Carlsson som tävlar i klassen över 100 kilo fick med sig en silvermedalj hem från huvudstaden, även Veronica Enström i damernas viktklass 52 kilo tog ett brons.

– Vi gjorde väldigt bra ifrån oss på SM och lyckades ta tre medaljer, två brons och ett silver och slutade på en nionde plats i medaljligan så det var jätteroligt, säger Karlstadstränaren Per Hyytiäinen.

Victor Skoglund som tidigare under säsongen tog medalj på junior-SM mäktade med att knipa en bronsmedalj även på seniormästerskapet i 66-kilosklassen. Viktor Carlsson som tävlar i klassen över 100 kilo fick med sig en silvermedalj hem från huvudstaden, även Veronica Enström i damernas viktklass 52 kilo tog ett brons.