2016-04-15 20:52

2016-04-15 20:52

Ny förlust för Edin

CURLING

Lag Edin åkte på ännu en förlust i Kanada. Den stora plumpen kom i den andra omgången där kanadensarna med Edin Koe i spetsen tog tre poäng.

Det blev en nolla i protokollet även i nästkommande omgång för Lag Edin.

Men i den fjärde kom de tillbaka och tog två poäng, och det skilde då endast en poäng mellan lagen. Tyvärr kom de inte närmare, i stället utökade kanadensarna sin ledning i de två efterkommande omgångarna och hade en 8–3-ledning.

Matchen avslutades då och Lag Edin registrerade ännu en förlust.

Det blev en nolla i protokollet även i nästkommande omgång för Lag Edin.

Men i den fjärde kom de tillbaka och tog två poäng, och det skilde då endast en poäng mellan lagen. Tyvärr kom de inte närmare, i stället utökade kanadensarna sin ledning i de två efterkommande omgångarna och hade en 8–3-ledning.

Matchen avslutades då och Lag Edin registrerade ännu en förlust.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.