2016-04-11 14:20

2016-04-11 16:25

Zlatans advokat väljer att lägga locket på

IDROTT: Efter Ulf Karlssons ursäkt

I slutet av förra veckan publicerade Ulf Karlsson ett öppet brev.
I detta bad han om ursäkt för sina uttalanden i det som kommit att bli Zlatan-affären.
Om detta förändrar något i sak kring Ibrahimovics planer på att stämma Karlsson för förtal är dock fortfarande oklart.

Ni känner förstås till bakgrunden. Tunge friidrottsprofilen Ulf Karlssons uttalanden om att Zlatan dopat sig under sin första tid i Juventus slog ner som en bomb.

– Zlatan gick upp tio kilo på ett halvår i Juventus. Jag tror att han var dopad. Det står för mig, sa Ulf Karlsson till mötesdeltagarna i Värmlands Idrottshistoriska Sällskaps kafékväll – och till NWT-reportern Per Mårtensson.

”Inga kommentarer”

När NWT under måndagen kontaktar Nils Petersen, på Fredersens advokatbyrå i Malmö, är det dock locket på.

– Jag har inga kommentarer, säger Petersen.

Du kan inte säga någonting, eller antyda, om läget blivit annorlunda efter det öppna brevet?

– Jag har inga kommentarer.

Nils Petersen har inte bekräftat att han företräder Zlatan Ibrahimovic. Men Fredersen advokatbyrå har sitt kontor i Turning torso i Malmö och familjen Ibrahimovic har enligt en artikel i expressen.se ett bolag – Pestolla AB – med c/o-adress hos Fredersen advokatbyrå.

Ringde NWT-reportern

Nils Petersen ringde också i slutet av förra veckan upp NWT-reportern Per Mårtensson i ärendet.

– Vi kan inte gå in på det just nu. Jag pratade med Mårtensson eftersom han var vittne till ett brott enligt mångas uppfattning. Jag lovar att han kommer att få veta mer när händer något, sa Nils Petersen till NWT då.

Nu säger han ingenting.

Här ett utdrag ur Ulf Karlssons öppna brev:

”Under debatten uttryckte jag mig både otydligt och olyckligt om Zlatan Ibrahimovic. Jag förstår nu, i efterhand, att det jag sa kan uppfattas som ett utpekande och det är djupt beklagligt. Det var inte alls min avsikt. Jag vill därför be Zlatan och övriga som kan ha tagit illa upp om ursäkt för mina insinuerande uttalanden.”

Ni känner förstås till bakgrunden. Tunge friidrottsprofilen Ulf Karlssons uttalanden om att Zlatan dopat sig under sin första tid i Juventus slog ner som en bomb.

– Zlatan gick upp tio kilo på ett halvår i Juventus. Jag tror att han var dopad. Det står för mig, sa Ulf Karlsson till mötesdeltagarna i Värmlands Idrottshistoriska Sällskaps kafékväll – och till NWT-reportern Per Mårtensson.

”Inga kommentarer”

När NWT under måndagen kontaktar Nils Petersen, på Fredersens advokatbyrå i Malmö, är det dock locket på.

– Jag har inga kommentarer, säger Petersen.

Du kan inte säga någonting, eller antyda, om läget blivit annorlunda efter det öppna brevet?

– Jag har inga kommentarer.

Nils Petersen har inte bekräftat att han företräder Zlatan Ibrahimovic. Men Fredersen advokatbyrå har sitt kontor i Turning torso i Malmö och familjen Ibrahimovic har enligt en artikel i expressen.se ett bolag – Pestolla AB – med c/o-adress hos Fredersen advokatbyrå.

Ringde NWT-reportern

Nils Petersen ringde också i slutet av förra veckan upp NWT-reportern Per Mårtensson i ärendet.

– Vi kan inte gå in på det just nu. Jag pratade med Mårtensson eftersom han var vittne till ett brott enligt mångas uppfattning. Jag lovar att han kommer att få veta mer när händer något, sa Nils Petersen till NWT då.

Nu säger han ingenting.

Här ett utdrag ur Ulf Karlssons öppna brev:

”Under debatten uttryckte jag mig både otydligt och olyckligt om Zlatan Ibrahimovic. Jag förstår nu, i efterhand, att det jag sa kan uppfattas som ett utpekande och det är djupt beklagligt. Det var inte alls min avsikt. Jag vill därför be Zlatan och övriga som kan ha tagit illa upp om ursäkt för mina insinuerande uttalanden.”