2016-04-11 19:09

2016-04-11 19:09

Färjestadsspelare i Tre Kronor

ISHOCKEY

Tre Färjestadsspelare – Mikael Wikstrand, Joakim Nygård och Joel Eriksson Ek – ingår i den trupp som förbundskaptenen Pär Mårts tagit ut till helgens två VM-förberedande matcher.

Båda spelas i Tyskland mot just Tyskland.

Truppen, Målvakter: Jonas Gunnarsson, Malmö, Niklas Svedberg, Salavat Julajev.

Backar: Marcus Högström, Djurgården, Emil Johansson, HV71, Mikael Wikstrand, Färjestad, Gustav Forsling, Linköping, Johan Fransson, Servette, Nichlas Torp, Modo, Linus Hultström, Djurgården.

Forwards: Patrick Cehlin, Rögle, Mattias Tedenby, HV71, Joakim Nygård, Färjestad, Victor Olofsson, Modo, Daniel Brodin, Djurgården, Mattias Sjögren, Ak Bars Kazan, Filip Sandberg, HV71, Edwin Hedberg, Zagreb, Nick Sörensen, Linköping, Emil Pettersson, Modo, Joel Eriksson Ek, Färjestad, Pathrik Westerholm, Brynäs, Markus Ljungh, Djurgården, Marcus Sörensen, do.

VM spelas i Ryssland med start 6 maj.

 

Båda spelas i Tyskland mot just Tyskland.

Truppen, Målvakter: Jonas Gunnarsson, Malmö, Niklas Svedberg, Salavat Julajev.

Backar: Marcus Högström, Djurgården, Emil Johansson, HV71, Mikael Wikstrand, Färjestad, Gustav Forsling, Linköping, Johan Fransson, Servette, Nichlas Torp, Modo, Linus Hultström, Djurgården.

Forwards: Patrick Cehlin, Rögle, Mattias Tedenby, HV71, Joakim Nygård, Färjestad, Victor Olofsson, Modo, Daniel Brodin, Djurgården, Mattias Sjögren, Ak Bars Kazan, Filip Sandberg, HV71, Edwin Hedberg, Zagreb, Nick Sörensen, Linköping, Emil Pettersson, Modo, Joel Eriksson Ek, Färjestad, Pathrik Westerholm, Brynäs, Markus Ljungh, Djurgården, Marcus Sörensen, do.

VM spelas i Ryssland med start 6 maj.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.