2016-04-10 16:36

2016-04-10 16:36

Ingen Rönnqvist i Färjestad

ISHOCKEY

Förre Luleåtränaren Jonas Rönnqvist är ett namn som figurerat som tänkbar ny FBK-tränare. Men det kan vi glömma.

– Jag har inte hört ett ljud från Färjestad. Ska jag ta upp tränarkarriären igen i ett lag i Sverige är det enbart Luleå hockey som gäller. Men jag vet inte ens om jag ska börja som tränare igen. Färjestad blir det garanterat inte, säger Rönnqvist.

Luleås tränare Joakim Fagervall sägs bli ny sportchef i Björklöven nästa säsong. Då återstår att se om Rönnqvist gör come back i Luleås bås.

– Jag har inte hört ett ljud från Färjestad. Ska jag ta upp tränarkarriären igen i ett lag i Sverige är det enbart Luleå hockey som gäller. Men jag vet inte ens om jag ska börja som tränare igen. Färjestad blir det garanterat inte, säger Rönnqvist.

Luleås tränare Joakim Fagervall sägs bli ny sportchef i Björklöven nästa säsong. Då återstår att se om Rönnqvist gör come back i Luleås bås.