2016-04-06 20:49

2016-04-06 20:49

Hallström stannar i Hagfors

INNEBANDY

Den 21-årige högerbacken Elias Hallström har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Hagfors IBS.

Hallström är en av lagets mest rutinerade spelare med sina 105 A-lagsmatcher på fyra säsonger och kommer vara en av grundstommarna under ytterligare två år.

– Jag tycker att vi har fått till ett bra lagbygge senaste säsongerna. Jag trivs riktigt bra här både socialt och innebandymässigt. Jag tror att vi kommer kunna utmana om att nå Allsvenskan igen nästa säsong, säger Hallström i ett pressmeddelande.

Hallström är en av lagets mest rutinerade spelare med sina 105 A-lagsmatcher på fyra säsonger och kommer vara en av grundstommarna under ytterligare två år.

– Jag tycker att vi har fått till ett bra lagbygge senaste säsongerna. Jag trivs riktigt bra här både socialt och innebandymässigt. Jag tror att vi kommer kunna utmana om att nå Allsvenskan igen nästa säsong, säger Hallström i ett pressmeddelande.