2016-03-30 06:00

2016-03-30 06:00

Brons efter särskytte

SKYTTE

Sportingskytten Håkan Larsson, Degerfors sportskytteklubb, bärgade oväntat en tredjeplats vid helgens upplaga av Mälarcupen i lerduvegrenen sporting i uppländska Nordanlund.

50-åringen träffade 70 av de 100 duvorna vilket exakt samma resultat som vinnaren och tvåan i klassen hade. Det blev särskytte om klassvinsten och där kom Degerforsaren till korta med sju träffar mot åtta och nio för konkurrenterna.

Resultatnivån var lägre än normalt, mycket beroende på ett svårt andravarv som bland annat bestod av ett par långa avstånd och några knepiga kombinationer som vållade många bomskott.

BOSSE WIQVIST

 

50-åringen träffade 70 av de 100 duvorna vilket exakt samma resultat som vinnaren och tvåan i klassen hade. Det blev särskytte om klassvinsten och där kom Degerforsaren till korta med sju träffar mot åtta och nio för konkurrenterna.

Resultatnivån var lägre än normalt, mycket beroende på ett svårt andravarv som bland annat bestod av ett par långa avstånd och några knepiga kombinationer som vållade många bomskott.

BOSSE WIQVIST

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.