2016-03-20 16:23

2016-03-20 16:23

Skoghall klarade inte kvalet – Hagfors vidare

INNEBANDY: Storskräll när Skoghall inte levde upp till förväntningarna

Redan under lördagen vann Lillån i chockartad stil andra mötet, bäst av tre, mot Skoghall som totalt dominerat division 1 under säsongen. På söndagseftermiddagen var skrällen ett faktum när värmlänningarna förlorade den avgörande matchen för avancemang till nästa omgång i det allsvenska kvalet.

Skoghall som har varit överlägsna under den ordinarie säsongen fick se sig besegrade av Lillån i det allsvenska kvalets första omgång.

Detta efter att Skoghall tappat fokus i den tredje akten som de förlorade med hela 0–4. Detta gjorde att slutresultatet skrevs till 4–5 och vi hittar återigen Skoghall i division 1 nästkommande säsong.

Lillån kommer att ställas mot ytterligare en Värmlandskonkurrent i nästa omgång. De som representerar länet då är Hagfors efter en nervkittlande 6–5-viktoria mot Arvika under söndagens avgörande drabbning.

Stor matchhjälte i det mötet blev Emil Johansson som satte segermålet med tre sekunder kvar av ordinarie matchtid.

Skoghall som har varit överlägsna under den ordinarie säsongen fick se sig besegrade av Lillån i det allsvenska kvalets första omgång.

Detta efter att Skoghall tappat fokus i den tredje akten som de förlorade med hela 0–4. Detta gjorde att slutresultatet skrevs till 4–5 och vi hittar återigen Skoghall i division 1 nästkommande säsong.

Lillån kommer att ställas mot ytterligare en Värmlandskonkurrent i nästa omgång. De som representerar länet då är Hagfors efter en nervkittlande 6–5-viktoria mot Arvika under söndagens avgörande drabbning.

Stor matchhjälte i det mötet blev Emil Johansson som satte segermålet med tre sekunder kvar av ordinarie matchtid.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.