2016-03-18 15:31

2016-03-18 15:31

Perra stannar i Leksand

ISHOCKEY

Värmlänningen Perra Johnsson stannar som tränare i Leksand nästa säsong. Det berättar klubben på sin hemsida.
Häromdagen avslöjade han för NWT att det lutade åt att bli så.

Mikael Karlberg från sportrådet kommenterar nyheten så här:

– Vi är otroligt nöjda med Perras arbete som istränare, vid matcher i avgörande lägen samt utanför isen när det handlar om att utveckla individer. Hans ledaregenskaper och erfarenhet passar bra in i vår ungdomliga satsning och i vårt arbete med vår framtida vision, Vision 2019.

Perra Johnsson kommenterar förlängningen:

– När alla pusselbitar föll på plats var det en naturlig väg för mig att gå. Jag har haft en fantastisk tid här i Leksand och den är inte avslutad än.

Mikael Karlberg från sportrådet kommenterar nyheten så här:

– Vi är otroligt nöjda med Perras arbete som istränare, vid matcher i avgörande lägen samt utanför isen när det handlar om att utveckla individer. Hans ledaregenskaper och erfarenhet passar bra in i vår ungdomliga satsning och i vårt arbete med vår framtida vision, Vision 2019.

Perra Johnsson kommenterar förlängningen:

– När alla pusselbitar föll på plats var det en naturlig väg för mig att gå. Jag har haft en fantastisk tid här i Leksand och den är inte avslutad än.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.