2016-03-17 22:00

2016-03-17 22:00

Ny styrelse i Valsarna

SPEEDWAY

En ny styrelse har blivit vald i Valsarna.

Den tidigare ordföranden Dick Gullbransgård blir nu ersatt av Stig Johansson. Johansson har verkat inom speedwayen i över 40 år som både aktiv, styrelseledamot och ledare. Han har bland annat varit ledare för Valsarnas division 1-lag.

Tre nya ledamöter blev också klara under årsmötet, Kurt Broqvist, Ola Nilsson och Thomas Didriksson. Anna-Maria Åslund finns sedan tidigare i styrelsen. Två nya suppleanter röstades också fram, Lasse Persson och Per Törnqvist.

Den tidigare ordföranden Dick Gullbransgård blir nu ersatt av Stig Johansson. Johansson har verkat inom speedwayen i över 40 år som både aktiv, styrelseledamot och ledare. Han har bland annat varit ledare för Valsarnas division 1-lag.

Tre nya ledamöter blev också klara under årsmötet, Kurt Broqvist, Ola Nilsson och Thomas Didriksson. Anna-Maria Åslund finns sedan tidigare i styrelsen. Två nya suppleanter röstades också fram, Lasse Persson och Per Törnqvist.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.