2016-03-10 18:02

2016-03-10 18:02

Axelsson tolva i Uppland

SKYTTE

Före detta svenske veteranmästaren Lars Axelsson från Köla blev bäste värmlänning vid Fältskyttekåren i nationellt gevärsfältskytte utanför Östhammar. Detta sedan först favoriten Henry Håkansson, Eda, helbommat det sista målet och Kölaskytten pangat in 35 träffar av 42 möjliga.

Axelsson slutade tolva. Kårmästare blev Olle Gabrielsson, Rommehed, efter särskytte med Hans Hägglund, Skultuna. Båda hade maximala 42 efter den ordinarie rundan.

Håkansson landade till slut, även han, på 35 träffar och 15:e plats.

Drygt 130 deltagare kom till start.

Bosse Wiqvist

Axelsson slutade tolva. Kårmästare blev Olle Gabrielsson, Rommehed, efter särskytte med Hans Hägglund, Skultuna. Båda hade maximala 42 efter den ordinarie rundan.

Håkansson landade till slut, även han, på 35 träffar och 15:e plats.

Drygt 130 deltagare kom till start.

Bosse Wiqvist

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.