2016-03-03 14:07

2016-03-03 14:07

Ny tränare i utvecklingslaget

AM. FOTBOLL

BD Kennedy förde Carlstad Crusaders U19-lag till guld ifjol. Nu tar han över som huvudtränare i klubbens andralag som spelar i division 1 – där de slutade på en andra plats föregående säsong.

Kennedys ansvarsområden kommer, förutom tränarsysslan, att vara rekrytering och utveckling av spelare.

– BD har en historik i Carlstad Crusaders och kom till föreningen första gången 2002. Billy var med och skapade grunden och stommen i det lag som senare utvecklats till att vara ett av Europas bästa klubblag, skriver klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

Kennedys ansvarsområden kommer, förutom tränarsysslan, att vara rekrytering och utveckling av spelare.

– BD har en historik i Carlstad Crusaders och kom till föreningen första gången 2002. Billy var med och skapade grunden och stommen i det lag som senare utvecklats till att vara ett av Europas bästa klubblag, skriver klubbdirektören Robert Sundberg i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.