2016-03-03 21:41

2016-03-03 22:17

Heltät Steen skickade FBK under strecket

ISHOCKEY

Den Sunnefostrade målvakten Stefan Steen höll nollan, noterades för en assist och puttade ned Färjestad under strecket.

Växjös 2–0-vinst i bortamötet mot Modo var av betydande art.

Segern innebar att Växjö klättrade upp på en femteplats i tabellen och skickade Färjestad, som har en match mindre spelad, utanför topp sex. Dessutom var det spiken i kistan för Andreas Johanssons Modo. Örnsköldsvikslaget tvingas nu kvala för att hänga kvar i SHL.

Den 23-årige värmlänningen Stefan Steen, som vaktade Växjömålet i kväll, räddade samtliga skott (19) och assisterade till kvällens sista mål.

 

 

Växjös 2–0-vinst i bortamötet mot Modo var av betydande art.

Segern innebar att Växjö klättrade upp på en femteplats i tabellen och skickade Färjestad, som har en match mindre spelad, utanför topp sex. Dessutom var det spiken i kistan för Andreas Johanssons Modo. Örnsköldsvikslaget tvingas nu kvala för att hänga kvar i SHL.

Den 23-årige värmlänningen Stefan Steen, som vaktade Växjömålet i kväll, räddade samtliga skott (19) och assisterade till kvällens sista mål.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.