2016-02-29 21:05

2016-02-29 21:09

Ny tillförordnad sportchef i Hellton

HANDBOLL: Blindtarmsoperation tvingar Per Söderberg att tillfälligt kliva av

Helltons sportchef Per Söderberg opererades under helgen och kommer att genomgå en längre rehabiliteringsperiod. Tillfällig ersättare på posten blir Johan Gustavsson.

Hellton tvingas göra förändringar i ledningen under pågående säsong.

Nuvarande sportchef opererades under helgen för en brusten blindtarm, och kommer att bli tvingad till rehabilitering under en längre tid. Då tiden på året är den där är, och kommande säsong är högprioritet på sportchefens agenda, tvingar detta Hellton till att ersätta Söderberg under hans rehabiliteringstid.

Ny tillförordnad sportchef blir Johan Gustavsson, som tar klivit upp från sitt tidigare uppdrag inom föreningen under tiden Söderberg tvingas till vila.

– Vi låter meddela att vi har beslutat tillförordna Johan Gustavsson som sportchef i nuläget. Johan är involverad i sportgruppen idag och är väl informerad i det uppdrag som han nu tar över. Johan har en lång erfarenhet och stort engagemang i Hellton och det blev utifrån förutsättningarna en bra lösning för föreningen, säger Chatrine Astemo, ordförande i Hellton i ett pressmeddelande.

Hellton tvingas göra förändringar i ledningen under pågående säsong.

Nuvarande sportchef opererades under helgen för en brusten blindtarm, och kommer att bli tvingad till rehabilitering under en längre tid. Då tiden på året är den där är, och kommande säsong är högprioritet på sportchefens agenda, tvingar detta Hellton till att ersätta Söderberg under hans rehabiliteringstid.

Ny tillförordnad sportchef blir Johan Gustavsson, som tar klivit upp från sitt tidigare uppdrag inom föreningen under tiden Söderberg tvingas till vila.

– Vi låter meddela att vi har beslutat tillförordna Johan Gustavsson som sportchef i nuläget. Johan är involverad i sportgruppen idag och är väl informerad i det uppdrag som han nu tar över. Johan har en lång erfarenhet och stort engagemang i Hellton och det blev utifrån förutsättningarna en bra lösning för föreningen, säger Chatrine Astemo, ordförande i Hellton i ett pressmeddelande.