2016-02-29 11:08

2016-02-29 11:08

Ingen final för Bryntesson

MOTOR

Den andra deltävlingen av Rally X on ice i Lindvallen i Sälen slutade med seger för racingstjärnan Richard Göransson. Tvåa och trea slutade Kevin Eriksson respektive Alexander Westlund. Värmlänningen Thomas Bryntesson slutade på en femteplats i ena semifinalen.

Värmlänningen Sebastian Eriksson vann den första deltävlingen i Piteå som kördes i samband med SM-veckan, men deltog inte i Lindvallen. Trots det placerar sig Eriksson på en fjärdeplats i totalställningen med sina 15 poäng. Leder gör Kevin Eriksson på 24 poäng.

Tävlingen i Sälen sändes i Viasats regi, vilket även de två tävlingarna i norska Trysil och sedermera säsongavslutningen i Åre kommer att göra.

Värmlänningen Sebastian Eriksson vann den första deltävlingen i Piteå som kördes i samband med SM-veckan, men deltog inte i Lindvallen. Trots det placerar sig Eriksson på en fjärdeplats i totalställningen med sina 15 poäng. Leder gör Kevin Eriksson på 24 poäng.

Tävlingen i Sälen sändes i Viasats regi, vilket även de två tävlingarna i norska Trysil och sedermera säsongavslutningen i Åre kommer att göra.