2016-02-21 20:45

2016-02-21 20:45

Framgångsrik helg för SK Bore

SKIDOR

Oscar Persson, SK Bore, var snabbast av de 700 deltagarna i det klassiska Skinnarloppet.

Tävlingen ingår i långloppscupen och körs över 48 km. I mål var Persson endast tre hundradelar före tvåan Dan Moberg, IFK Skövde SK. Segertiden skrevs till 2:03:50.4 och vinsten var ett välkommet kvitto på att formen är god inför säsongens höjdpunkt, Vasaloppet, som avgörs 6 mars.

Intersport Cup gästade i helgen Hudiksvall och där visade Bill Impola, SK Bore, fin form. I fredagens lopp över 6 km stakade han in som 6:a och följde under lördagen upp med en stark 2:a plats. Över de 10 kilometrarna var Bore-åkaren endast 3.9 sekunder efter segrande hemmaåkaren Daniel Rickardsson. Helgen avslutades med ett lopp på 15 km där Impola kom 7:a.

Tävlingen ingår i långloppscupen och körs över 48 km. I mål var Persson endast tre hundradelar före tvåan Dan Moberg, IFK Skövde SK. Segertiden skrevs till 2:03:50.4 och vinsten var ett välkommet kvitto på att formen är god inför säsongens höjdpunkt, Vasaloppet, som avgörs 6 mars.

Intersport Cup gästade i helgen Hudiksvall och där visade Bill Impola, SK Bore, fin form. I fredagens lopp över 6 km stakade han in som 6:a och följde under lördagen upp med en stark 2:a plats. Över de 10 kilometrarna var Bore-åkaren endast 3.9 sekunder efter segrande hemmaåkaren Daniel Rickardsson. Helgen avslutades med ett lopp på 15 km där Impola kom 7:a.