2016-02-15 22:32

2016-02-15 22:32

Medaljsnudd i USM

BROTTNING

Under helgen deltog brottarna Hannes Hofmann och Cavid Karimov, båda från BK Orion, under USM i Malmö.

Hofman inledde starkt i 42-kilosklassen men stötte på hårt motstånd i poolfinalen mot Allan Benham, Enköpings BK. Där förlorade han med 3–6. I bronsmötet tog Hofmann ledningen med 2–0, men tappade överläget och förlorade med 2–10.

Cavid lyckades kriga till sig två vinster innan favorittippade David Södergran, Enköpings BK, stod på tur. Samma Södergran tog senare hem guldet i 50-kilosklassen.

Karimov slutade, efter förlust mot BK Atles Simon Sundberg, på en sjätteplats.

Hofman inledde starkt i 42-kilosklassen men stötte på hårt motstånd i poolfinalen mot Allan Benham, Enköpings BK. Där förlorade han med 3–6. I bronsmötet tog Hofmann ledningen med 2–0, men tappade överläget och förlorade med 2–10.

Cavid lyckades kriga till sig två vinster innan favorittippade David Södergran, Enköpings BK, stod på tur. Samma Södergran tog senare hem guldet i 50-kilosklassen.

Karimov slutade, efter förlust mot BK Atles Simon Sundberg, på en sjätteplats.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.