2016-02-07 22:05

2016-02-07 22:06

Få värmländska framgångar på herrsidan

BOWLING

Även herrarna spelade tremanna-SM i bowling under helgen. Mästerskapet avgjordes i Västerås och vann gjorde Team Pergamon från Göteborg efter att ha besegrat BK Kaskad från Norrköping.

De värmländska framgångarna var dock mer svältfödda. BK Jösse från Arvika slutade på en tiondeplats – vilket var den främsta placeringen för ett värmländskt lag. Säfflegänget BK Tegner slutade på en 13:e plats och BK Nobel från Karlskoga på en 20:e plats.

Även Wåxnäs från Karlstad ställde upp med ett lag som slutade först på en 30:e plats.

De värmländska framgångarna var dock mer svältfödda. BK Jösse från Arvika slutade på en tiondeplats – vilket var den främsta placeringen för ett värmländskt lag. Säfflegänget BK Tegner slutade på en 13:e plats och BK Nobel från Karlskoga på en 20:e plats.

Även Wåxnäs från Karlstad ställde upp med ett lag som slutade först på en 30:e plats.