2016-02-07 15:44

2016-02-07 15:45

Eriksson först i mål

SKIDOR: 300 kom till start

360 var anmälda.
300 av dessa kom till start när Wadköpingsloppet avgjordes i Filipstad under söndagen. Vann gjorde Robert Eriksson från Björkfors före med en marginal på 22 sekunder till tvåan Andreas Holmberg, Mora.

Wadköpingsloppet skulle ha körts i Kilsbergenterrängen utanför Örebro men snöbristen där gjorde att loppet fick räddas av Filipstad.

På damsidan blev det favoritseger och en klar sådan. Moras Helene Söderlind vann helt outstanding.

Loppet omfattade 40 kilometer och bland herrseniorerna blev Gabriel Thorn, Bengtsfors, nionde man (2,59 efter segraren) och Bores Bob Impola 16:e (9,21 efter) och Per Sandberg, Filipstad 24:a (12,19 efter).

Värmländska segrar blev det i både D 40 (Sofia Holmgård, Grava) och H 40 (Magnus Hedlund, Granbergsdal).

Wadköpingsloppet skulle ha körts i Kilsbergenterrängen utanför Örebro men snöbristen där gjorde att loppet fick räddas av Filipstad.

På damsidan blev det favoritseger och en klar sådan. Moras Helene Söderlind vann helt outstanding.

Loppet omfattade 40 kilometer och bland herrseniorerna blev Gabriel Thorn, Bengtsfors, nionde man (2,59 efter segraren) och Bores Bob Impola 16:e (9,21 efter) och Per Sandberg, Filipstad 24:a (12,19 efter).

Värmländska segrar blev det i både D 40 (Sofia Holmgård, Grava) och H 40 (Magnus Hedlund, Granbergsdal).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.