2016-02-01 14:18

2016-02-01 14:18

Ny anfallscoach i Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Stephen Parker, 31, blir ny offensiv koordinator i Carlstad Crusaders.

Efter en framgångsrik collegekarriär som spelare och fyra försäsongsmatcher i Miami Dolphins blev han coach i Oklahoma State University, Mexico Highlands University, Munich Cowboys och Kiel Hurricanes.

Han anländer till Karlstad i början av mars.

Efter en framgångsrik collegekarriär som spelare och fyra försäsongsmatcher i Miami Dolphins blev han coach i Oklahoma State University, Mexico Highlands University, Munich Cowboys och Kiel Hurricanes.

Han anländer till Karlstad i början av mars.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.