2016-02-01 10:23

2016-02-01 10:23

Hedlund vann I2-trissen

SKYTTE

I2 skytteförening har arrangerat fältskyttetävling I2-trissen på Sanna Södra i Karlstad.

Lars Hedlund från Edsbjörke var mycket belåten efter att ha passerat sin klubbkamrat Jan-Olof Svensson med en innerträff mer i klassen för knäskyttar. Både Hedlund och Svensson stannade på totalt 35 träffar. Trea blev hemmaskytten Matts Hultsved med 34.

I liggandeklassen fick Arvikas Simon Ness se sig besegrad av Gösta Henriksson från Skyllberg i det allra sista skjutlaget och tredjeplatsen tog Reine Olsson från Nyed.

I kikareklassen vann Markus Roskifte, KJSK, med 34/6.

Banläggarna Sture Nilsson och Viktor Hultsved hade som vanligt lyckats med upplägget av banan, då de fick med många varierande figurer på avstånd mellan 200 och 600 meter och fick mycket beröm för upplägget.

 

Lars Hedlund från Edsbjörke var mycket belåten efter att ha passerat sin klubbkamrat Jan-Olof Svensson med en innerträff mer i klassen för knäskyttar. Både Hedlund och Svensson stannade på totalt 35 träffar. Trea blev hemmaskytten Matts Hultsved med 34.

I liggandeklassen fick Arvikas Simon Ness se sig besegrad av Gösta Henriksson från Skyllberg i det allra sista skjutlaget och tredjeplatsen tog Reine Olsson från Nyed.

I kikareklassen vann Markus Roskifte, KJSK, med 34/6.

Banläggarna Sture Nilsson och Viktor Hultsved hade som vanligt lyckats med upplägget av banan, då de fick med många varierande figurer på avstånd mellan 200 och 600 meter och fick mycket beröm för upplägget.

 

  • Anna Nilsson