2016-01-20 15:26

2016-01-20 15:26

Stinger stannar i Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Carlstad Crusaders och danske talangen Markus Stinger har kommit överens om en förlängning av kontraktet.

– Markus har haft en bra utvecklingskurva och i såg i slutet av förra säsongen hur han växt in i laget och att han är en spelare vi vill bygga vidare på under denna säsong, säger Robert Sundberg, klubbdirektör i Carlstad Crusaders.

Klubben inleder årets säsong redan helgen 9-10 april och serien kommer vara färdigspelad 9 juli då SM-finalen avgörs i Stockholm.

Speltider för Champions league-gruppspelet är nu också klar och Carlstad Crusaders inleder hemma mot turkiska ligatvåan Istanbul Koc Rams den 30 april på Tingvalla. För att därefter möta ryska mästarna St Petersburg Griffins på bortaplan den 14 maj. Vinnaren av gruppen går vidare till Final four-slutspel 22-24 juli.

– Markus har haft en bra utvecklingskurva och i såg i slutet av förra säsongen hur han växt in i laget och att han är en spelare vi vill bygga vidare på under denna säsong, säger Robert Sundberg, klubbdirektör i Carlstad Crusaders.

Klubben inleder årets säsong redan helgen 9-10 april och serien kommer vara färdigspelad 9 juli då SM-finalen avgörs i Stockholm.

Speltider för Champions league-gruppspelet är nu också klar och Carlstad Crusaders inleder hemma mot turkiska ligatvåan Istanbul Koc Rams den 30 april på Tingvalla. För att därefter möta ryska mästarna St Petersburg Griffins på bortaplan den 14 maj. Vinnaren av gruppen går vidare till Final four-slutspel 22-24 juli.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.