2016-01-16 09:11

2016-01-16 09:11

Diskbråck stoppar Markus Larsson

Säsongen för Markus Larsson är över. Läkarna har konstaterat diskbråck i ländryggen.

Under den senaste tiden har alpine skidåkaren Markus Larsson haft problem med ryggen. Efter undersökningar och magnetröntgen har läkarna konstaterat diskbråck i den mellersta ländryggen. Diskbråcket orsakar svaghet i vänster ben vilket gör att Larsson inte aktivt kan åka skidor. Inom den närmsta tiden kommer en operation kommer genomföras på Sophiahemmet i Stockholm, efter operationen kan Larsson inte tävla mer under säsongen 2015/2016.

Under den senaste tiden har alpine skidåkaren Markus Larsson haft problem med ryggen. Efter undersökningar och magnetröntgen har läkarna konstaterat diskbråck i den mellersta ländryggen. Diskbråcket orsakar svaghet i vänster ben vilket gör att Larsson inte aktivt kan åka skidor. Inom den närmsta tiden kommer en operation kommer genomföras på Sophiahemmet i Stockholm, efter operationen kan Larsson inte tävla mer under säsongen 2015/2016.