2016-01-15 12:52

2016-01-15 12:52

Oldies-SM i Karlstad

CURLING

Det här veckoslutet spelas curlingens oldgirls- och oldboys-SM i Karlstad.

Det är 54:e gången som mästerskapet avgörs och förutom medaljer står platser till VM i Karlstad i april på spel.

Nio dam- och 27 herrlag är anmälda. Karlstad har två lag i båda klasserna. I oldgirls spelar Marie Henriksson, Helena Eriksson, Birgitta Sewik och Carina Björk samt Bitte Östlund, Monika Brunzell, Susanne Domeij, Åsa Broström Molin och Gunnel Fredriksson. I oldboys finns Connie Östlund, Morgan Fredholm, Lars Lindgren och Glenn Franzén samt Per Lindeman, Carl von Wendt, Bo Andersson, Malte Henriksson och Gunnar Åberg.

I Härnösands lag finns Christer Mårtensson samt bröderna Håkan och Björn Rudström, som tillsammans med skippern Ragnar Kamp, vann VM i Karlstad för 39 år sedan.

Åldergränsen i oldiesarnas SM är 51 år.

Det är 54:e gången som mästerskapet avgörs och förutom medaljer står platser till VM i Karlstad i april på spel.

Nio dam- och 27 herrlag är anmälda. Karlstad har två lag i båda klasserna. I oldgirls spelar Marie Henriksson, Helena Eriksson, Birgitta Sewik och Carina Björk samt Bitte Östlund, Monika Brunzell, Susanne Domeij, Åsa Broström Molin och Gunnel Fredriksson. I oldboys finns Connie Östlund, Morgan Fredholm, Lars Lindgren och Glenn Franzén samt Per Lindeman, Carl von Wendt, Bo Andersson, Malte Henriksson och Gunnar Åberg.

I Härnösands lag finns Christer Mårtensson samt bröderna Håkan och Björn Rudström, som tillsammans med skippern Ragnar Kamp, vann VM i Karlstad för 39 år sedan.

Åldergränsen i oldiesarnas SM är 51 år.