2016-01-10 19:36

2016-01-11 11:26

Edin och Östlund missade slutspel

CURLING

Det var ingen lyckad tävlingshelg för Lag Edin i Mercure Perth Masters, Skottland, eller för Lag Östlund i Internationaler Berner Damen Cup, Schweiz.

Efter att ha inlett på imponerade sätt, 9–0 mot skotska Team Shaw, lyckades Edin vinna fyra av sex matcher och ta sig till det avgörande mötet där slutspelsavancemang låg i potten. Dock blev det en snöplig 4–3-förlust mot Team Brown, USA. Vann gjorde Team Koe från Kanada.

Med blandade framgångar, fyra vinster och två förluster, hade Lag Östlund vad som krävdes för att gå till kval. Väl där såg allting ut att gå vägen, men svenskorna tappade övertaget.

– Vi är inte stolta över gårdagens (lördag) förlust på kvällen. En match som var hemma och som sen plötsligt försvann ur våra händer. En minst sagt tuff och onödig förlust som gjorde att vi missade slutspel, skriver laget på sin facebooksida.

Vann cupen gjorde tyska Team Tirinzoni.

Efter att ha inlett på imponerade sätt, 9–0 mot skotska Team Shaw, lyckades Edin vinna fyra av sex matcher och ta sig till det avgörande mötet där slutspelsavancemang låg i potten. Dock blev det en snöplig 4–3-förlust mot Team Brown, USA. Vann gjorde Team Koe från Kanada.

Med blandade framgångar, fyra vinster och två förluster, hade Lag Östlund vad som krävdes för att gå till kval. Väl där såg allting ut att gå vägen, men svenskorna tappade övertaget.

– Vi är inte stolta över gårdagens (lördag) förlust på kvällen. En match som var hemma och som sen plötsligt försvann ur våra händer. En minst sagt tuff och onödig förlust som gjorde att vi missade slutspel, skriver laget på sin facebooksida.

Vann cupen gjorde tyska Team Tirinzoni.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.