2016-01-03 18:30

2016-01-03 18:30

"Flash" på banan igen

MOTOR

För fem år sedan lade Jan ”Flash” Nilsson ned sin elitsatsning inom racing. Nu har han bestämt sig för att göra comeback.

– Jag har haft 30 intensiva och roliga racing-år bakom mig. Men som 55 åring känner jag nu att det vore roligt att satsa på ett mästerskap till i livet som är så roligt att köra som Legends cup, skriver den mångmeriterade racingföraren på sociala medier.

”Flash” gjorde några nedslag i tävlingen redan i fjol, men nu satsar han fullt ut.

Legends cup kommer att köras över sex deltävlingar på sex olika banor med start den 14 maj i Kinnekulle.

– Jag är en fighter som älskar att fightas. I Legends får man verkligen utrymme för tuffa fighter på banan. Jag är väldigt taggad för sommaren 2016, skriver ”Flash”.

Den 14 augusti avgörs den fjärde deltävlingen i Karlskoga.

– Jag har haft 30 intensiva och roliga racing-år bakom mig. Men som 55 åring känner jag nu att det vore roligt att satsa på ett mästerskap till i livet som är så roligt att köra som Legends cup, skriver den mångmeriterade racingföraren på sociala medier.

”Flash” gjorde några nedslag i tävlingen redan i fjol, men nu satsar han fullt ut.

Legends cup kommer att köras över sex deltävlingar på sex olika banor med start den 14 maj i Kinnekulle.

– Jag är en fighter som älskar att fightas. I Legends får man verkligen utrymme för tuffa fighter på banan. Jag är väldigt taggad för sommaren 2016, skriver ”Flash”.

Den 14 augusti avgörs den fjärde deltävlingen i Karlskoga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.