2016-01-03 19:06

2016-01-03 19:06

114 deltog i Dygnslaget

BADMINTON

Grums badmintonklubb arrangerade under helgen den 16:e upplagan an hemvändartävlingen Dygnslaget.

Totalt 114 deltagare från större delen av Mellansverige deltog i tävlingen som startade tidigt på lördagen och avslutades 21 timmar senare, där tävlingens äldsta deltagare var 54 år och den yngsta endast åtta år.

Segrade i seniorernas huvudklass gjorde Rasmus Bjerkander, Kristinehamn, och Sanna Danielsson, Valbodalen.

Totalt 114 deltagare från större delen av Mellansverige deltog i tävlingen som startade tidigt på lördagen och avslutades 21 timmar senare, där tävlingens äldsta deltagare var 54 år och den yngsta endast åtta år.

Segrade i seniorernas huvudklass gjorde Rasmus Bjerkander, Kristinehamn, och Sanna Danielsson, Valbodalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.